Akoestische oplossingen

Dus u bent die vervelende nagalm en omgevingsgeluid helemaal zat? Muis Akoestiek is de specialist in akoestische oplossingen: akoestiek, galm en geluidsabsorptie. Vanuit ons adviesbureau in Purmerend verzorgen wij onder andere voor particulieren de akoestiek voor meer comfort, akoestische oplossingen voor kantoren om de hinderlijke galm tegen te gaan en de akoestiek voor andere zakelijke projecten, zoals akoestiek in ziekenhuizen, scholen, sporthallen, etc. Bovendien verzorgen wij akoestisch advies bij renovatie van monumentale panden waarbij het karakter van panden behouden blijft.

zakelijk akoestiek      particulier akoestiek      monumentaal akoestiek3

 

Baswaphon; akoestische wand/plafondsysteem

Muis Akoestiek biedt unieke akoestische oplossingen om uw geluidsbeleving te optimaliseren middels Baswaphon (BASWA). BASWA akoestische systemen combineert een zeer effectieve geluidsabsorptie met een flexibel design. De buitengewoon gladde, groefvrije pleister - gemaakt van marmeren zand - creëert een esthetisch en akoestisch aangename omgeving in particuliere woningen, grote hallen en openbare gebouwen. BASWA pleistersysteem is te onderscheiden in 4 productsoorten: 

baswa jan2016 021 base3     baswa jan2016 020 fine3     baswa jan2016 018 classic4     baswa jan2016 019 cool3

 

De voordelen van BASWA pleistersysteem zijn:

Glad - Naadloos - Gekleurd - Flexibel

 

Akoestiek meten

Muis Akoestiek verricht tevens akoestisch onderzoek in ruimtes en wij beschikken over apparatuur om geluidsmetingen te doen. Een akoestisch onderzoek is een rapport van een geluidsmeting of geluidsberekening. Wij meten geluid, stellen een rapport op en geven adviezen hoe het geluid te optimaliseren is.