Akoestisch spuitwerk.

optimaal geluidscomfort met akoestische spray

Het akoestische spuitwerk van Muis akoestiek bv zorgt voor optimale geluidskwaliteit. De akoestische spray zorgt ervoor dat uw wanden en plafond geluid absorberen, zodat u kunt genieten van een beter geluidscomfort. Het spuitwerk van Muis Akoestiek heeft een groot voordeel ten opzichte van andere akoestische oplossingen. Het zorgt namelijk voor een optimaal geluidscomfort zonder dat de omgeving daarbij wordt aangepast. U kunt dus genieten van een stille ruimte binnen uw eigen vertrouwde omgeving. Wij van Muis Akoestiek werken uitsluitend met professionals. Je kunt er bij ons dus vanuit gaan dat wat we leveren van goede kwaliteit is en daarom garanderen wij een goed eindresultaat. Dankzij ons spuitwerk komt geluid in iedere ruimte goed tot zijn recht.

 Akoestisch spuitwerk

 

Akoestisch spuitwerk mogelijkheden

Het akoestische spuitwerk is te leveren in verschillende kleuren en is te bestellen vanaf een dikte van 15mm. Het spuitwerk is geschikt voor zowel een schuine als een gebogen oppervlakte. Wij verzekeren u dat alle storende geluiden goed worden geabsorbeerd waardoor u een aangenaam geluidsniveau heeft in uw ruimte.

 

Waarom Muis Akoestiek?

Wij van Muis Akoestiek geven u het beste deskundige advies. Van tevoren gaan we samen met u kijken wat het beste is voor de desbetreffende ruimte bepalen we samen wat ermee wordt gedaan. Bij de uitwerking zorgen wij voor een unieke uitstraling voor uw woon-, werk- of leefruimte.

Bel mij terug.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring