Akoestisch geluid plafond

Oplossing voor akoestische problemen

Wilt u een akoestisch geluid plafond in uw gebouw laten plaatsen? Muis Akoestiek heeft de beste oplossing voor elke toepassing. Wij zijn de enige verwerker van het product BASWAphon waarmee de beste akoestische prestaties worden geleverd.

De beste akoestische prestaties, overal

Vanwege de waterbestendigheid, is BASWAphon ook geschikt als buitenplafond. De onzichtbare coating maakt de toplaag van het geluid plafond waterafstotend, zonder dat het product aan akoestische prestaties verliest. Het is daarom uitermate geschikt voor zwembaden, sauna’s en kuuroorden. Het BASWAphon geluid plafond is vanwege de flexibiliteit zeer geschikt voor ongelijke en gebogen ondergronden. Versteviging met gaas of een verstevigde achterkant maakt het BASWAphon geluid plafond goed bestendig tegen druk en aanslagen.

BASWAphon kent onder andere de volgende toepassingen:

Vakkundig en betrouwbaar

Muis Akoestiek is in Nederland de enige verwerker van het product BASWAphon. Door de vele projecten die wij achter de rug hebben, hebben wij ook veel kennis en ervaring opgedaan. Wij weten dus voor elk akoestisch probleem een passende oplossing te vinden. Zo hebben wij de volgende soorten gebouwen geholpen met hun akoestisch probleem: