AZ Groeninge te Kortrijk.

Publieke gebouwen

In het ziekenhuis AZ Groeninge te Kortrijk hebben wij in de ontvangstruimte de akoestiek drastisch verbeterd. De ruimte is groot en modern ingericht met strakke verlichting in diverse balken. Voor deze verlichting hebben wij eerst kaders van aluminium uitgezet, zodat de verlichting in het plafond is ingebouwd. Op deze manier voelt het plafond en de verlichting als een geheel.

Voor het project is gekozen om BASWAphon Classic Fine toe te passen. Het product is op zowel vlakke als ongelijke of ongebogen oppervlakten in te zetten en is het fijnste materiaal. Zo blijft de luxe uitstraling gewaarborgd en vallen de lichtbalken nog meer op.

Zo kunnen bezoekers en patiënten van het ziekenhuis niet alleen genieten van de prachtige en luxe uitstraling, maar ook normaal een gesprek met elkaar voeren in de ontvangstruimte.

Lees meer over BASWAphon Classic hier.

Start uw project.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring