Akoestisch stucwerk.

Wilt u akoestisch stucwerk laten plaatsen?

Muis Akoestiek BV is specialist in het plaatsen van akoestisch stucwerk. Aan de hand van uw wensen gebruiken we één van de drie BASWAphon producten waarvan wij de exclusieve vertegenwoordiger in Nederland zijn. Hinderlijke nagalm en echo’s worden voorkomen door middel van een naadloze, luxe en rijke afwerking met dit Zwitsers akoestisch pleistersysteem.

Akoestisch stucwerk op alle soorten ondergrond

Wij maken het akoestisch stucwerk van BASWAphon classic, fine of cool. Alle drie hebben een fijne oppervlaktestructuur, zijn bestand tegen vlekken of strepen en vuilafzetting en kunnen op een vlakke, ongelijke of gebogen ondergrond afgewerkt worden. BASWAphon classic en fine akoestische stucwerken zijn in alle kleuren mogelijk.

Specifieke mogelijkheden 

BASWAphon classic bestaat uit plafondplaten gevuld met een unieke samenstelling van glaswol. Er treedt minimale hoogteverlies op, omdat een spouw of verlaging niet nodig is. BASWAphon fine kent maar één pleisterafwerking. Het is daarom snel inzetbaar en kan op verlaagde plafonds aangebracht worden. BASWAphon cool is een duurzaam en energiebesparend klimaatsysteem want het kan gecombineerd worden met een verwarming - en koelingsysteem.

Alles in huis 

We hebben al een heleboel projecten succesvol afgerond. Daarom hebben we de benodigde expertise in huis om alle akoestische problemen op te lossen door middel van professioneel akoestisch stucwerk.
Muis Akoestiek BV is specialist op het gebied van akoestiekverbetering. Bij ons kunt u terecht voor advies op maat en het uitvoeren van akoestisch stucwerk.

Bel mij terug.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring