baswa core
Tweelaagssysteem
Korrelgrootte van de eindlaag 0,3 / ,05 / 0,7 mm *Top, Fine, Base)
Download Technische Fiche

BASWAphon Core.

Het BASWA Core-systeem heeft het akoestische comfort gecombineerd met en een rijke en luxueuze uitstraling en wordt gebruikt in TABS-plafonds (Thermisch Actieve Bouwdeel Sys­temen). Het is bedoeld om de energie geproduceerd in het thermisch geactiveerde plafonds af te voeren doorheen het geluidsabsorberende BASWA Core paneel

Bij nieuwe bouwprojecten die TAB-systemen bevatten in massieve plafonds, worden leidingen (over het algemeen kunststof buizen) boven de onderste laag van bewapeningsstaal gelegd. Water wordt gebruikt als verwarmende of koelende stof. Het massieve plafond wordt thermisch geactiveerd in de leidingzones als overdracht- en accumulatiemassa.

Om de overdracht van thermische energie in de geactiveerde betonplaat door ons akoestische absorptiesysteem te garanderen, wordt gebruik gemaakt van een speciaal gevormd en gesleufd aluminium profiel dat een essentieel onderdeel vormt van de BASWA Core panelen.

Dankzij dit akoestische systeem met thermische geleiding, gebruikt u de accumulatiecapaciteiten van TABS-plafonds effectief voor het verwarmen en afkoelen van ruimtes, zonder in te boeten op de moderne architectuur zonder voegen en structuur.

Doordat de plafondplaten worden afgewerkt met een 2-laags pleisterafwerking ontstaat er een zeer fijne oppervlaktestructuur die u van Muis Akoestiek B.V. en BASWAphon mag verwachten.

Grondlaag:      BASWAphon Base     → laagdikte 2,0 – 3,0 mm
Toplaag:         BASWAphon Top       → laagdikte 0,5 – 1,0 mm

 

Start uw project.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring