Akoestisch plafond.

Wat is een akoestisch plafond?

Een akoestisch plafond is een plafondconstructie die is ontworpen met als doel de akoestiek in een ruimte te verbeteren. Het wordt vaak gebruikt om geluidsgolven te absorberen, te reflecteren of te diffunderen, waardoor ongewenst geluid wordt verminderd en een comfortabele akoestische omgeving ontstaat. Akoestische plafonds worden vaak toegepast in ruimtes waar sprake is van galm, echo of geluidsproblemen, zoals kantoren, zwembaden, vergaderzalen, theaters, restaurants, scholen en openbare gebouwen.

Optimale geluidsbeleving door een akoestisch plafond

Waardeert u een optimale geluidsbeleving? Dan biedt Muis Akoestiek het perfecte antwoord met onze hoogwaardige akoestische plafonds. De plafonds combineren kwaliteit met een luxe uitstraling en neutraliseren het geluidsniveau in woonkamers, kantoren en gebouwen. Naadloos afgewerkt door onze professionals, passen de Akoestische plafonds, panelen, eilanden en baffles moeiteloos in elk interieur. Ontdek de harmonie van geluid en design met een akoestisch plafond, speciaal ontworpen voor een optimale geluidsbeleving in uw woonkamer.

Onze geluidsabsorberende plafonds hebben al vreugde gebracht aan talloze klanten. Muis Akoestiek heeft de akoestiek al met succes verbeterd in diverse branches. U kunt de akoestische plafondpanelen en andere akoestische plafond oplossingen vinden bij de volgende klanten:

Ontdek de mogelijkheden van een akoestisch plafond

Ontdek de uitgebreide mogelijkheden van akoestische plafonds bij Muis Akoestiek, waar we hoogwaardige oplossingen bieden om geluidscomfort te optimaliseren in diverse omgevingen. Ons assortiment omvat:

 1. Akoestische Baffles: Creëer een effectieve geluidsabsorptie met onze akoestische baffles. Deze hangende elementen zijn ideaal voor ruimtes waar plafondmontage praktisch en esthetisch wenselijk is.
 2. Akoestische Plafondeilanden: Verbeter de akoestiek en voeg visuele interesse toe met onze akoestische plafondeilanden. Deze zwevende oplossingen zijn perfect voor open ruimtes en kunnen aangepast worden aan uw ontwerpeisen.
 3. Akoestische Plafondpanelen: Onze akoestische plafondpanelen bieden een naadloze integratie in diverse interieurs. Met verschillende ontwerpen en materialen zorgen ze voor geluidsabsorptie zonder concessies te doen aan stijl.
 4. Akoestisch Systeemplafond: Kies voor functionaliteit en esthetiek met ons akoestisch systeemplafond. Dit veelzijdige systeem biedt niet alleen geluidsbeheersing, maar ook een strak en professioneel uiterlijk.
 5. Akoestisch Klimaatplafond: Optimaliseer het binnenklimaat en de geluidsbeleving met een akoestisch klimaatplafond. Een innovatieve oplossing die comfort en akoestiek combineert voor een aangename ruimte.
 6. Akoestisch Zwembad Plafond: Voor zwembadomgevingen waar vochtbestendigheid en geluidsabsorptie cruciaal zijn, biedt een akoestisch zwembadplafond een duurzame en functionele oplossing.

Bij Muis Akoestiek streven we ernaar om maatwerkoplossingen te leveren die voldoen aan de unieke en persoonlijke wensen van onze klant. Ontdek de diversiteit van alle akoestische plafond mogelijkheden en geniet van een akoestische omgeving die zowel functioneel als esthetisch bevredigend is.

Vermindering nagalm en ongewenste echo

Door te kiezen voor een akoestisch plafond van Muis Akoestiek, gaat u niet alleen voor geluidscomfort. U kunt daarnaast afscheid nemen van een hinderlijke nagalm en ongewenste echo’s in uw woonkamer, zwembad, kantoor of een ruimtes. Onze akoestische plafonds zijn ontworpen om nagalm te verminderen, waardoor een plezierige en rustige geluidsbeleving ontstaat. Dankzij de verbeterde geluidsabsorptie wordt een storende echo effectief geëlimineerd. Hierdoor geniet u van een helder en gebalanceerd akoestisch klimaat, waarin geluid op optimale wijze wordt gedempt en verdeeld.

Bij Muis Akoestiek gaan wij verder dan enkel de functionaliteit. Wij waarborgen ook esthetisch genot van ruimtes. De uitgebreide collectie akoestische plafonds is beschikbaar in diverse stijlen, zodat de plafonds naadloos integreren met de vormgeving van uw ruimte. Of u nu een voorkeur heeft voor strak modern design, een klassieke uitstraling, of iets daar tussenin. Muis Akoestiek biedt maat gemaakte akoestische oplossingen aan. Een akoestisch plafond van Muis Akoestiek wordt afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren en wensen.

Van een akoestisch plafond voor in de woonkamer tot aan akoestische baffles of akoestische plafonpanelen. Bij Muis Akoestiek vindt u de beste oplossing.

Producten.

Baswa fine
BASWAphon Fine.
 • Eénlaagssysteem
 • Korrelgrootte van 0,5mm
 • Gemiddelde oppervlaktestructuur
Lees Meer
baswa classic
BASWAphon Classic.
 • Tweelaagssysteem
 • Korrelgrootte van de eindlaag BASWAphon Top = 0,3 mm
 • Korrelgrootte van de basiscoating BASWAphon Base = 0,7mm
 • Fijnste oppervlaktestructuur
Lees Meer
baswa cool
BASWAphon Cool.
 • Tweelaags systeem
 • Korrelgrootte van de eindlaag 0,3  /  0,5  /  0,7mm (Top, Fine, Base)
Lees Meer

Akoestisch plafond met BASWAphon

Dankzij het geavanceerde Zwitserse akoestische pleistersysteem BASWAphon, is het realiseren van een hoogwaardig akoestisch plafond een snelle en effectieve aangelegenheid. Het systeem biedt niet alleen akoestische verbeteringen, maar staat ook garant voor duurzaamheid en een blijvende esthetische uitstraling van uw ruimte. Op de lange termijn minimaliseert een BASWAphon product het risico op vuilafzettingen en vlekken, waardoor uw plafond er altijd fris en verzorgd uitziet.

Of het nu gaat om kantoren, woningen, restaurants of andere openbare ruimtes, een akoestisch plafond op maat is mogelijk in elke omgeving. Bij Muis Akoestiek passen we de oplossingen van BASWAphon toe, waarbij we kunnen kiezen uit vijf verschillende producten, elk met zijn eigen unieke eigenschappen en toepassingen.
Afhankelijk van uw wensen wordt er gebruik gemaakt van één van de vijf producten van BASWAphon:

 • BASWAphon Base: Toepasbaar op zowel vlakke als ongelijke of gebogen oppervlakken.
 • BASWAphon Classic: inzetbaar op zowel vlakke als gebogen ondervlakken.
 • BASWAphon fine: snel inzetbaar en kan toegepast worden op lage ondervlakken.
 • BASWAphon cool: te combineren met een verwarming- en of koelingssysteem.
 • BASWAphon Core: Toepasbaar op zowel vlakke als ongelijke of gebogen oppervlakken

Overal prestaties door akoestische oplossingen

Dankzij de waterbestendigheid van BASWAphon is dit akoestische plafondsysteem ook perfect geschikt voor buitentoepassingen. De onzichtbare coating op de toplaag van het plafond maakt het waterafstotend, terwijl het zijn uitstekende akoestische prestaties behoudt. Hierdoor is BASWAphon ideaal voor gebruik in zwembaden en kuuroorden. Het flexibele ontwerp van het BASWAphon geluid plafond maakt het zeer geschikt voor toepassing op ongelijke en gebogen ondergronden. Met versterking door gaas of een verstevigde achterkant biedt dit plafondsysteem bovendien weerstand tegen druk en aanslag. Ontdek de veelzijdigheid van BASWAphon voor uw akoestische oplossingen, zowel binnen als buiten.

Bel mij terug.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Referenties.

ref raadvanstate
ref vannelle fabriek
ref mediaplaza
ref schouwburg amsterdam