Akoestisch plafond.

Wilt u genieten van een optimale geluidsbeleving?

Stelt u prijs op een optimale geluidsbeleving? Als de kwaliteit van het geluid in een bepaalde ruimte optimaal moet zijn, kan Muis Akoestiek u de perfecte oplossing bieden in de vorm van een akoestisch plafond. Als specialist in het oplossen van akoestische problemen wordt uw akoestisch plafond naadloos afgewerkt. Hinderlijke nagalm en ongewenste echo worden afdoende geëlimineerd!

Voor het verbeteren van de akoestiek is een akoestische plafond een perfecte oplossing. Muis-Akoestiek zorgt voor een passende akoestische oplossing die bij uw omgeving past, in uw woonkamer, kantoor, gebouw of museum. Voor diverse branches heeft Muis Akoestiek de akoestiek verbeterd:

 

Akoestisch plafond met BASWAphon

Een akoestisch plafond is met BASWAphon, een Zwitserse akoestisch pleister systeem, binnen no time gerealiseerd. Na de afwerking van het akoestisch plafond bestaat op langere termijn geen risico van vuilafzetting, vlekken en de rijke luxueuze uitstraling zal behouden worden. 
Binnen elk ruimte kunnen we een akoestisch plafond van elk gewenst of vereist niveau realiseren. Afhankelijk van uw wensen wordt gebruik gemaakt van één van de drie producten van BASWAphon:

 • BASWAphon classic, inzetbaar op zowel vlakke als gebogen ondervlakken.
 • BASWAphon fine, is snel inzetbaar en kan toegepast worden op lage ondervlakken.
 • BASWAphon cool, kan gecombineerd worden met een verwarming - en of koelingsysteem.

 

Producten.

Baswa fine
BASWAphon Fine.
 • Eénlaagssysteem
 • Korrelgrootte van 0,5mm
 • Gemiddelde oppervlaktestructuur
Lees Meer
baswa classic
BASWAphon Classic.
 • Tweelaagssysteem
 • Korrelgrootte van de eindlaag BASWAphon Top = 0,3 mm
 • Korrelgrootte van de basiscoating BASWAphon Base = 0,7mm
 • Fijnste oppervlaktestructuur
Lees Meer
baswa cool
BASWAphon Cool.
 • Tweelaags systeem
 • Korrelgrootte van de eindlaag 0,3  /  0,5  /  0,7mm (Top, Fine, Base)
Lees Meer

Vermindering van nagalm en ongewenste echo

Middels een akoestisch plafond wordt de nagalm verminderd en de geluidsabsorptie verhoogd, waardoor ongewenste echo weggenomen wordt. Bovendien hebben akoestische oplossingen van Muis-Akoestiek ook esthetische voordelen. Akoestische plafonds kunnen in diverse stijlen verwerkt worden, zodat onze akoestische oplossingen perfect bij uw wens passen. Laat u adviseren door Muis-Akoestiek.nl.

 

De beste akoestische prestaties, overal

Vanwege de waterbestendigheid, is BASWAphon ook geschikt als buitenplafond. De onzichtbare coating maakt de toplaag van het geluid plafond waterafstotend, zonder dat het product aan akoestische prestaties verliest. Het is daarom uitermate geschikt voor zwembaden, sauna’s en kuuroorden. Het BASWAphon geluid plafond is vanwege de flexibiliteit zeer geschikt voor ongelijke en gebogen ondergronden. Versteviging met gaas of een verstevigde achterkant maakt het BASWAphon geluid plafond goed bestendig tegen druk en aanslagen.

Bel mij terug.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Referenties.

ref raadvanstate
ref vannelle fabriek
ref schouwburg amsterdam
ref mediaplaza