Raad van State.

Monumenten

De Raad van State is opgericht in 1531 en dient als onafhankelijk adviseur van regering en parlement over wetgeving en bestuur en is de hoogste algemene bestuursrechter van Nederland. Het gebouwencomplex is gevestigd in Den Haag en kent zowel oude, monumentale panden als moderne kantoren. Allen gebruikt met verschillende doeleinden. Van rechtszalen, kantoorruimtes, horeca tot concertzalen.

In het complex is de akoestiek aangepakt meerdere ruimtes. In ontvangst- en wachtruimtes is de combinatie tussen het moderne- en klassieke karakter gewaarborgd door toepassing van BASWAphon. Het minimalistische karakter van het product is gecombineerd met stijlelementen door lichtoplossingen. Daarbij maakten we gebruik van verschillende inbouwmogelijkheden, zoals spots en lichtbalken.

Naast het verbeteren van de akoestiek hebben wij ook bijgedragen aan de duurzaamheidsdoelstelling voor dit project door gebruik te maken van BASWAphon Cool. Dit producttype is gekenmerkt door de ingebouwde klimaatinstallatie wat zorgt voor een koel- en/of verwarmingssysteem voor een duurzaam en energiebesparend effect. Daarnaast zijn radiatoren overbodig en zo blijft de strakke stijl van de ruimte behouden.

Lees meer over BASWAphon Cool hier.

Start uw project.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring