Akoestiek verbeteren.

Verschillende mogelijkheden voor akoestische verbeteringen

Heeft u last van storende omgevingsgeluiden zoals geluidsoverlast van buren of een nare nagalm? Dan kunt u terecht bij Muis Akoestiek. Wij leveren voor u verschillende diensten op het gebied van akoestische problematiek en akoestische verbetering. Wij bieden akoestische oplossingen voor particulieren, kantoren en andere zakelijke omgevingen. Doormiddel van akoestische platen en geluidsabsorberende materialen zorgen wij voor geluidabsorptie en geluidsisolatie waardoor hinderlijke geluiden zullen verdwijnen.

Voor het verbeteren van de akoestiek gebruikt Muis Akoestiek geluidsabsorberende materialen van BASWAphon, akoestisch spuitwerk, akoestische plafond eilanden of akoestische schilderijen. BASWAphon kan voorzien worden van een onzichtbare coating, die waterafstotend is. Hierdoor zijn de BASWAphon plafondsystemen zeer geschikt voor het verbeteren van de akoestiek bij binnenzwembaden, overdekte kuuroorden en sauna’s. Het akoestische plafondsysteem BASWAphon is ook goed toe te passen binnen ruimtes op gebouwen, waar plafonds en wanden met meer weerslag te maken hebben.

Muis akoestiek fungeert tevens ook als Akoestisch adviesbureau, hierdoor is het mogelijk om advies op maat te krijgen over geluidsabsorptie. Er wordt altijd eerst een nagalmmeting gedaan door een van onze professionals

 

Akoestiek verbeteren door Muis Akoestiek

Wij van Muis Akoestiek hebben al jarenlang ervaring met het plaatsen van geluidsabsorberende elementen. Bij elk akoestisch probleem zorgen wij voor een passende oplossing en bij het plaatsen van onze producten zorgen wij er altijd voor dat dit naadloos gebeurt. Hoe groot of hoe klein je ruimte ook is, wij zorgen voor een goede oplossing voor geluidsoverlast en andere akoestische problemen.

Bel mij terug.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring