Akoestiek verbeteren.

Ondervindt u hinder van storende omgevingsgeluiden, zoals geluidsoverlast van buren of galm? Bij Muis Akoestiek kunt u terecht voor verschillende diensten voor uw akoestische problematiek om de akoestiek te verbeteren.  Wij bieden akoestische oplossingen voor particulieren, kantoren en andere zakelijke omgevingen. Door onze expertise realiseren wij geluidsabsorptie en geluidsisolatie met akoestische platen en andere geluidsabsorberende materialen, waardoor hinderlijke geluiden zullen verdwijnen.

Muis akoestiek fungeert tevens als Akoestisch adviesbureau, hierdoor is het mogelijk om advies op maat te krijgen over geluidsabsorptie. Er wordt altijd eerst een geluidsmeting gedaan door een van onze professionals  

Voor het verbeteren van de akoestiek gebruikt Muis Akoestiek geluidsabsorberende materialen van BASWAphon. BASWAphon is voorzien van een onzichtbare coating, die tevens waterafstotend is. Hierdoor zijn de BASWAphon plafondsystemen uitermate geschikt voor het verbeteren van de akoestiek bij binnenzwembaden, overdekte kuuroorden en sauna’s. Het akoestische plafondsysteem BASWAphon is ook goed toe te passen binnen ruimtes op gebouwen, waar plafonds en wanden met meer weerslag te maken hebben.

 

Akoestiek verbeteren door Muis Akoestiek

  • Gedegen ervaring en vakkennis
  • Naadloze afwerking
  • Een passende oplossing voor elk akoestisch probleem
  • Akoestiek verbeteren voor zowel grote- als kleine ruimtes