FAQ.

Wij krijgen vaak vragen over de eigenschappen en mogelijkheden van ons product BASWAphon. Om u alvast op weg te helpen hebben wij enkele van deze vragen geselecteerd. Mocht u nog een andere vraag hebben, dan horen wij dat graag van u.

Is het mogelijk om BASWAphon te gebruiken in verschillende kleuren?
Ja, BASWAphon is in diverse kleuren verkrijgbaar, zelfs in zeer donkere kleuren. Wenst u een bepaalde kleur, neem dan contact met ons op. Wij laten dan speciaal voor u een monster samenstellen in de gewenste kleur.

In hoeverre is het mogelijk om BASWAphon aan te brengen op een oppervlakte wat niet recht is?
BASWAphon is een uitermate flexibel product om toe te passen op verschillende oppervlakten. Het is mogelijk om deze bijvoorbeeld in te zetten op een schuine muur of een boog. Heeft u hier zelf twijfels over, dan kunnen wij altijd het een en ander met u bespreken en enkele foto’s van eerdere projecten laten zien. Kijkt u ook eens bij eerdere projecten.

Is het mogelijk om BASWAphon ook buiten te gebruiken?
Dit is zeker mogelijk. Doordat BASWAphon bestand is tegen een hogere luchtvochtigheid is deze uitermate geschikt om ook buiten te gebruiken. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een balkon of overdekt terras, waarbij BASWAphon wordt toegepast.

Is BASWAphon reinigbaar?
Ja, BASWAphon is zeker reinigbaar. Zo bieden wij een clean coating aan, waardoor de vervuiling uit het plafond trekt. Op deze manier is uw plafond weer zo goed als nieuw.

Is BASWAphon vernieuwbaar?
Ja, BASWAphon is vernieuwbaar. Dit kan door een nieuwe toplaag aan te brengen op uw bestaand plafond. Maar ook door het afsturen van de bestaande toplaag van uw plafond, waarna er een nieuwe top laag aangebracht zal worden. Hierdoor is uw plafond weer gloednieuw.

Doet Muis Akoestiek B.V. ook geluidsmetingen?
Natuurlijk doen wij ook geluidsmetingen. Op deze manier kunnen wij u perfect adviseren.

Heeft Muis Akoestiek B.V. ook nog andere mogelijkheden voor een prettige ruimte akoestiek?
Ja, wij bieden naast BASWAphon ook akoestische schilderijen en wandpanelen aan.

Bel mij terug.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring