Woonhuis te Purmerend.

Woningen

Een sfeervolle woning op steenworp afstand van Amsterdam. In de Weidevenne te Purmerend is deze nieuwbouwwoning in 2016 opgeleverd. Destijds is er gekozen voor een industriële inrichting met moderne tinten. Onderdeel daarvan was een gietvloer en zo min mogelijk objecten in de ruimte. Al snel bleek dat dit zorgde voor een mindere akoestiek met veel nagalm in de ruimte. Met name tijdens etentjes en verjaardagen kwam dit aan de orde. Bij grotere groepen mensen werd de akoestiek drastisch minder en daarmee de verstaanbaarheid ook. Een ander gevolg van een slechte akoestiek is dat buren hier zelfs last van hebben.

Met de afwerking van Baswaphon is dit verholpen. Het product is in slechts een week geïnstalleerd terwijl de inwoners zelf gewoon op de bovenverdieping leefden. Voor- en achteraf zijn er geluidsmetingen verricht waaruit bleek dat de akoestische waarden drastisch verbeterd zijn, zo merkt ook de klant:

“Eindelijk kunnen we met meer dan twee mensen tegelijk praten in onze woonkamer tijdens een verjaardag of etentje. Wat een verademing!”

Kortom, met een snelle afwerking zijn niet alleen de inwoners, maar ook gasten en zelfs de buren geholpen.

Start uw project.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring