Akoestisch stucwerk.

Akoestisch stucwerk plaatsen

Muis Akoestiek BV is specialist in het plaatsen van akoestisch stucwerk. Aan de hand van uw wensen gebruiken we één van de vijf BASWAphon producten. Hiervan zijn wij een van de weinige vertegenwoordigers van in Nederland. Met onze naadloze, luxe en rijke afwerking voorkomen wij hinderlijke nagalmen en echo’s. De producten van BASWAphon zijn gemaakt van een Zwitsers pleistersysteem van een hoge kwaliteit.

 

Akoestisch stucwerk ondergrond

Onze akoestische stucwerken worden gemaakt van verschillende soorten BASWAphon:

 

Alle vijf hebben een fijne oppervlaktestructuur. Daarnaast zijn ze bestand tegen vlekken of strepen, vuilafzetting en zijn te plaatsen op een vlakke, ongelijke of gebogen ondergrond. BASWAphon classic en fine akoestische stucwerken zijn in alle kleuren mogelijk.

 

Specifieke mogelijkheden

BASWAphon classic bestaat uit plafondplaten gevuld met een unieke samenstelling van glaswol. Een spouw of verlaging is niet nodig. Hierdoor is er minimaal hoogteverlies. De BASWAphon fine heeft maar één pleisterafwerking, hierdoor kan die snel ingezet worden en ook worden geplaatst op verlaagde plafonds. De BASWAphon cool kan gecombineerd worden met een verwarming- en koelingssysteem. Ook BASWAphon Core is efficiënt in verwarmen en verkoelen. Deze soorten hebben een duurzaam en energiebesparend effect.

 

Alles in huis

Door onze expertise zijn veel van onze projecten succesvol afgerond. Voor elk akoestisch probleem hebben wij wel een oplossing door middel van professioneel akoestisch stucwerk. Muis Akoestiek BV is specialist op het gebied van akoestiekverbetering. Bij ons kunt u terecht voor advies op maat en voor het uitvoeren van akoestisch stucwerk.

Bel mij terug.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring