Particulier.

Optimaal luistergenot is niet alleen afhankelijk van de kwaliteit van HiFi-muziekinstallaties of muziekinstrumenten. De akoestiek is minstens zo belangrijk. Met BASWAphon wordt elke ruimte onzichtbaar omgevormd tot een paradijs voor de liefhebbers van zuivere klanken. Galm wordt tot een natuurlijk niveau terug gebracht en alle tonen, van hoog tot laag, komen tot hun recht.

Muis Akoestiek B.V. biedt deze mogelijkheden voor zowel binnen- als buitenshuis aan. Tevens is het gericht op kleinere ruimtes, die voor particulieren aantrekkelijk zijn. Ook is het product toepasbaar op verschillende oppervlakten en zorgt het voor een extra element in uw (luxueuze) inrichting.

Binnenshuis
Door de verschillende mogelijkheden kunt u gebruik maken van BASWAphon binnenshuis in verschillende ruimtes. Een goed voorbeeld is de toepassing van BASWAphon Cool voor verwarming en/of verkoeling. Dit zorgt ervoor dat de verwarming en/of verkoeling onzichtbaar wordt. Uw huis word toch heerlijk verwarmd gedurende de kille winterdagen of verkoeld tijdens de hete zomers. Door het BASWAphon wordt niet alleen het oor verwend met perfect geluid, maar ook het oog komt aan bod. Zo zorgt de strakke uitstraling van BASWAphon voor een prachtig beeld, bijvoorbeeld in combinatie met verlichting.

Zwembaden
Ook is het mogelijk om BASWAphon te gebruiken in het zwembad. Immers kent u het niet? Die vervelende nagalm in het zwembad? BASWAphon is bestand tegen een hoge luchtvochtigheid. Doormiddel van onze onzichtbare coating wordt de toplaag waterafstotend, zonder dat de akoestische prestaties van het product verminderen. Het product is daarom prima geschikt voor het gebruik van binnenzwembaden en overdekte kuuroorden of sauna’s.

Buitenshuis
Vanwege de bestandheid tegen een hogere luchtvochtigheid, kan BASWAphon ook als buitenplafond worden toegepast. Voor het bekleden van het balkon, afdaken, schuren, parkeergarages en/of fietsenstallingen zal het verwerken van BASWAphon geen problemen opleveren. Binnen deze ruimtes kan dus ook een akoestisch comfort aangeboden worden met een kwalitatief hoog niveau. 

De voordelen van particulier gebruik

  • Bestand tegen water
  • Geluidsbeleving verbeterd
  • Efficiënt gebruik van uw ruimte
  • Toepasbaar in kleinere ruimtes met diverse oppervlakten
  • Luxueuze uitstraling, een extra element hierbij kan verlichting zijn
  • Gebruiksvriendelijk voor warmtetoepassingen en/of verkoelingstoepassingen

Bel mij terug.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Referenties.

ref raadvanstate
ref schouwburg amsterdam
ref vannelle fabriek
ref mediaplaza