Akoestische plafondeilanden.

 

Zorg voor een optimale geluidsabsorptie van uw plafond

Wij kunnen u voorzien van akoestische oplossingen middels het plaatsen van akoestische plafondeilanden. De akoestische eilanden zijn vrij hangende platen aan het plafond, die op een bepaalde afstand van elkaar worden geplaatst. Dankzij de mooie afwerking zijn de akoestische eilanden niet alleen functioneel, maar hebben ze ook een unieke uitstraling.

De akoestische plafondeilanden worden gekarakteriseerd door geluidsabsorberende platen met een facetrand; oftewel een gladgeslepen oppervlak, tevens zonder kader. Doordat de platen ongevoelig zijn voor klimaatschommelingen, kunnen deze strak tegen elkaar worden verlijmd tot één paneel.

 

Een akoestisch plafondeiland zorgt voor een prettige beleving 

De akoestische plafondeilanden of panelen worden zwevend gemonteerd, Dit ziet er speels uit en verhoogt de akoestische afwerking. Door het gebruik van de akoestische plafondeilanden verlaagt u de nagalmtijd in een ruimte en neemt u hinderlijke geluidsreflecties weg. Hierdoor ontstaat een prettige ruimte beleving. De zichtzijden zijn voorzien van een microporeus gespoten toplaag, en de randen zijn wit afgewerkt.

 

De voordelen van akoestische plafondeilanden van Muis Akoestiek bv op een rij

  • Zorgt voor een ultieme geluidsabsorptie
  • Een unieke uitstraling voor uw ruimte
  • Kaderloze afwerking
  • Verbeterde geluidscomfort

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat u adviseren door Muis-Akoestiek

Bel mij terug.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring