Akoestisch pleisterwerk.

Gedegen oplossing voor uw akoestische probleem

Uw akoestische probleem simpel en onzichtbaar oplossen met de akoestische pleisters van BASWAphon. Hinderlijke nagalm en vervelende echo’s terug brengen tot een aanvaardbaar niveau in bijvoorbeeld uw woning, kantoor, monument, zwembad, saunacomplex, ziekenhuis of sporthal.

Onze akoestische pleisters 

BASWAphon is een Zwitsers merk dat zeer gedegen akoestische pleisters produceert en vele nuttige toepassingen kent. Onze jarenlange praktijkervaring zorgt ervoor dat wij u een goede oplossing voor uw akoestische probleem kunnen bieden. De akoestische pleisters zijn in drie producttypen te plaatsen:

  • Classic met twee afwerklagen;
  • Fine, door een enkele afwerklaag een snelle inzetbaarheid;
  • Cool, unieke combinatie met verwarming- en koelsystemen.

akoestische pleisters

Alle drie de soorten akoestische pleisters hebben een fijne oppervlaktestructuur, zijn bestand tegen vlekken of strepen en vuil en kunnen op een vlakke, ongelijke of gebogen ondergrond afgewerkt worden. BASWAphon classic en fine akoestische pleisters zijn bovendien in alle kleuren leverbaar. Het pleisterwerk kan onder andere aangebracht worden op muren en plafonds. 

Meer informatie over akoestisch pleisterwerk

Muis Akoestiek BV is leverancier van akoestiek pleisters en specialist op het gebied van akoestiek. Bij ons kunt u terecht voor advies op maat. Graag verstrekken wij u meer informatie over 

onze diensten en mogelijkheden en bieden u een solide oplossing voor uw probleem. Wanneer u het contactformulier invult, nemen wij contact met u op. Graag tot ziens bij Muis Akoestiek.

Bel mij terug.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring