Akoestische oplossingen voor bedrijven.

Met name voor de toepassing in zakelijke ruimtes bieden wij een uitgebreid aanbod. Hierbij kunt u denken aan de toepassing in kantoren, ziekenhuizen, sporthallen en scholen. Vooral voor de grotere ruimtes waarbij de geluidsbeleving slecht is, is BASWAphon van toegevoegde waarde. Door de unieke productspecificaties is er voor iedere ruimte akoestiek op maat vast te stellen.

Waar komen akoestische problemen vaak voor?

Kantoren
U kent het wel grote kantoorunits of vergaderzalen met een slecht geluid doordat iedereen door elkaar praat. Om dit te verbeteren is BASWAphon hét product om uw geluidsbeleving te verbeteren! Het product staat buiten zijn unieke geluidsbeleving ook bekend als product wat zorgt voor een luxueuze uitstraling. Het mes snijdt dus ook hierbij aan twee kanten.

Ziekenhuizen
BASWAphon heeft en strak en zeer fijn uiterlijk en levert ook hoge akoestische prestaties. Daarnaast is het toepassen van BASWAphon als klimaatplafond uitermate geschikt voor een locatie waar hygiëne van groot belang is. BASWAphon Cool is bewezen schoner en hygiënischer dan plafonds met uitwendige verwarmings- en verkoelingssystemen en vormt daardoor een prima alternatief.

Sporthallen en scholen
Het akoestische plafondsysteem BASWAphon is ook goed toe te passen binnen ruimtes of gebouwen waar plafonds en wanden met weerslag te maken hebben. BASWAphon is in staat om mogelijke druk en aanslagen goed te weerstaan, doordat het product verstevigd is met gaas of een verstevigende achterkant. Dat maakt dat BASWAphon ook binnen de wat levendigere en drukkere ruimtes een prima oplossing is.

De voordelen van akoestische oplossingen voor zakelijk gebruik

  • Strakke uitstraling
  • Naadloze afwerking
  • Verhoging van concentratieniveau
  • Spraakverstaanbaarheid verbeterd
  • Verlaging van onnodig hoge geluidsniveaus
  • Flexibiliteit in toepasbaarheid voor verschillende oppervlakten
  • Kan extra druk en aanslagen goed weerstaan met een versteviging
  • Hygiënisch product waardoor het goed toepasbaar is in ziekenhuizen