Akoestisch zwembad plafond.

Strakke plafonds voor zwembaden

Heeft uw huis of kantoorgebouw een inpandig zwembad dan is het belangrijk dat de ruimte is voorzien van een goed plafond. Dit plafond moet bestendig zijn tegen grote luchtvochtigheid en temperatuurverschillen. Zwembad plafonds van Muis Akoestiek zijn niet alleen mooi, maar ook zeer geschikt. 

Strak en naadloos sierpleister voor uw zwembad plafond

Wij maken gebruik van sierpleister van BASWAphon. Dit sierpleister is van Zwitserse kwaliteit. Het wordt 1 of 2-laags aangebracht op een onderlaag van glaswolplaten. De glaswolplaten zorgen voor geluidsisolatie, de sierpleisterlagen voor het creƫren van de juiste akoestiek.

Integreer uw klimaatsysteem in uw zwembad plafond

Het voordeel van de plafonds van BASWAphon is dat u in de glaswolplaten een klimaatsysteem kunt integreren. Hierdoor heeft u geen radiatoren meer nodig in de ruimte en heeft u altijd de temperatuur in uw zwembad waar u zich prettig bij voelt.

Advies en prijsopgaaf voor zwembad plafonds

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden die zwembad plafonds van BASWAphon u bieden. Neem contact met ons op en wij laten u graag zien welk sierpleister in uw situatie het meest geschikt is. Indien gewenst kunnen wij ook direct een prijsopgaaf doen.

Stuur een e-mail naar info@muis-akoestiek.nl of neem telefonisch contact op via 0229 - 47 45 85.

Bel mij terug.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring