Akoestisch klimaatplafond.

Denkt u eraan over te stappen naar een klimaatplafond?

Verwarming zonder de aanwezigheid van hinderlijke radiatoren en verkoeling zonder het verafschuwde bijgeluid is een wens van velen. Met een klimaatplafond van BASWAphon, een Zwitsers akoestisch pleistersysteem, realiseert Muis Akoestiek BV een onhoorbare en onzichtbare klimaatsregeling.

Onzichtbare verkoeling en verwarming 

Door middel van BASWAphon cool realiseren wij een plafond, dat een oplossing voor elk akoestisch probleem biedt gecombineerd met alle voordelen van een klimaatplafond. 

 

 Klimaatplafond van Baswaphon CoolsHet klimaatplafond bevat capillaire buizen die kunnen verwarmen en koelen, maar door het aanbrengen van een speciale afwerklaag niet aan de buitenkant te zien zijn. Door de plafondplaten en de 2-laagse pleisterafwerking wordt elk geluid geabsorbeerd. Door de naadloze afwerking, zonder risico op vuilafzetting, vlekken of strepen krijgt het geheel een unieke luxe en rijke uitstraling. Verder is BASWAphon cool:

  • Toe te passen op vlakke, ongelijke of gebogen ondergronden.
  • Een duurzaam en energiebesparend klimaatsysteem.
  • HygiĆ«nischer en schoner in vergelijking met airconditioning.

Aanbieder van BASWAphon voor uw klimaatplafonds

Als aanbieder van BASWAphon hebben we alle benodigde kennis en vaardigheden in huis om al uw problemen rondom akoestiek en voor uw klimaatplafond op te lossen.

Bel mij terug.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring