Zorg voor perfecte ruimte ervaring met akoestische wanden .

Akoestiek verbeteren met akoestische isolatie wand

Muis Akoestiek BV is de specialist op het gebied van oplossingen voor akoestische wanden. Zo biedt het akoestische systeem BASWAphon voor ieder akoestisch probleem een passende oplossing. Dit systeem is geluidsabsorberend en zorgt ervoor dat hinderlijke nagalm en ongewenste echo’s worden teruggedrongen. Onze professionals zorgen ervoor dat uw akoestische wanden naadloos worden geplaatst.

 

Wat zijn akoestische wanden?

Akoestische wanden zijn speciaal ontworpen om geluid in woon- en werkruimtes te verminderen. De wanden zijn vaak terug te vinden in ruimtes of gebouwen waar de akoestiek verbeterd moet worden, denk hierbij aan: kantoren, scholen, theaters of andere openbare gebouwen. Het laten plaatsen van akoestische wanden zorgt niet alleen voor een betere geluidservaring, maar ondersteund ook bij het isoleren van ruimtes.

 

Naadloze afwerking met akoestische wanden van BASWAphon

Voor een hoger comfort in uw werk- of leefomgeving is het plaatsen van een akoestische wand de perfecte oplossing. De BASWAphon creëert een warme en intieme sfeer in uw ruimte. Er zit bijna geen limiet aan wat u met uw akoestische wand kunt doen. Met BASWAphon kunnen wij binnen elke ruimte een akoestiek van elk gewenst, en soms zelf vereist niveau realiseren. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende types BASWAphon. Ook kunt u de volledige technische specificaties nog een keer doorlezen.

 

Ervaar alle BASWAphon wanden

U kunt kiezen uit vijf verschillende soorten BASWAphon modellen. Kies de beste uitvoering van de BASWAphon akoestische wanden voor u.

  • De BASWAphon Base vormt een solide basis voor akoestische verbeteringen in elke ruimte. Met een eenvoudig en strak ontwerp bieden deze wanden een goede geluidsabsorptie en is het uitermate goed geschikt voor zowel privé als zakelijke gebruik.
  • De BASWAphon Fine combineert esthetiek met functionaliteit, dankzij de fijne oppervlaktestructuur en uitstekende geluidsabsorptie. Een akoestiek wand van BAWAphon Fine is ideaal voor ruimtes en gebouwen met moderne interieurs.
  • De BASWAphon Classic straalt luxe en elegantie uit met haar naadloze afwerking en hoogwaardige geluidsabsorptie, waardoor het geschikt is voor prestigieuze ruimtes.
  • Voor een vleugje moderniteit voegt de BASWAphon Cool eigentijds ontwerp en goede geluidsabsorptie toe aan elke omgeving.
  • De BASWAphon Core is robuust en duurzaam, met sterke constructie en uitstekende geluidsabsorptie, ideaal voor drukbezochte ruimtes. Geschikt voor ruimtes waar men zoek naar een ingebouwde koelings- en verwarmingssysteem.

 

De voordelen van BASWAphon

Alle akoestische wanden van BASWAphon bieden hun eigen, unieke voordelen. Afhankelijk van uw wensen kunt u de beste wanden kiezen

Base

Fine

Classic

Cool

Core

Voordelen:

· Eenvoudig en strak ontwerp

· Geschikt voor iedere ruitme

· Snel inzetbaar

· Hoge akoestische prestaties

· Naadloos

· En meer...

Voordelen:

· Snel inzetbaar

· Fijne oppervlaktestructuur

· Diverse kleuren mogelijk

· Hoge akoestische prestaties

· Naadloos

· En meer...

Voordelen:

· Universeel inzetbaar

· Tweelaagssysteem

· Duurzaam, reinigbaar & hernieuwbaar

· Fijne oppervlaktestructuur

· Naadloos

· En meer...

 

Voordelen:

· Ingebouwde koeling en/of verwarmingssysteem

· Duurzaam

· Energiebesparend

· Weinig onderhoud

· En meer...

 

 

Voordelen:

· Luxueuze uitstraling

· Ingebouwde koeling en/of verwarmingssysteem

· Hoge akoestische prestaties

· Energiebesparend

· En meer...

 

 

Waarom akoestische wanden van Muis Akoestiek?

Bij Muis Akoestiek geven wij u altijd het beste advies voor akoestische projecten. Onze adviseurs zorgen voor een unieke uitstraling van uw woon-, werk- of leefruimte. Wij maken gebruik van de BASWAphon producten voor nog meer geluidscomfort bij het plaatsen van akoestische wandpanelen, schilderijen en fotopanelen. Deze producten zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor een aangename akoestiek in plekken zoals theaters, bibliotheken, zwembaden, kantoorpanden of gewoon bij u thuis.

 

Kies voor een betere geluidservaring in uw ruimte

Wilt u de geluidservaringen van uw leefruimte verbeteren? Kies dan voor de akoestische wanden van Muis Akoestiek. Wij adviseren u graag naar de beste keuze voor uw akoestische wanden. Kom in contact ons team.

 

 

Bel mij terug.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring