Akoestische wanden.

Akoestiek verbeteren met een akoestische isolatie wand

Muis Akoestiek BV is de specialist op het gebied van akoestische oplossingen. Zo biedt het akoestische pleister systeem BASWAphon voor elk akoestisch probleem een passende oplossing. Dit systeem is geluidsabsorberend en zorgt ervoor dat hinderlijke nagalm en ongewenste echo’s worden teruggedrongen. Onze professionals zorgen ervoor dat uw akoestische wandbekleding naadloos wordt geplaatst.

 

Naadloze afwerking met BASWAphon

Voor een hoger comfort in uw werk- of leefomgeving is het plaatsen van een akoestische wand de perfecte oplossing. De BASWAphon creëert een warme en intieme sfeer in uw ruimte. Met het akoestische pleister systeem bestaat er op langere termijn geen risico van vuilafzetting en vlekken. Er zit bijna geen limiet aan wat u met uw akoestische wand kunt doen. Met BASWAphon kunnen wij binnen elke ruimte een akoestiek van elk gewenst, en soms zelf vereist niveau realiseren. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende types BASWAphon. Ook kunt u de volledige technische specificaties nog een keer doorlezen.

Base

Fine

Classic

Cool

Core

Voordelen:

·       Snel inzetbaar

·       Hoge akoestische prestaties

·       Naadloos

Voordelen:

·       Snel inzetbaar

·       Hoge Akoestische prestaties

·       Naadloos

Voordelen:

·       Universeel inzetbaar

·       Fijne oppervlaktestructuur

·       Naadloos

Voordelen:

·       Ingebouwd koeling en/of verwarmingssysteem

·       Duurzaam

·       Energiebesparend

 

Voordelen:

·       Ingebouwd koeling en/of verwarmingssysteem

·       Hoge akoestishce prestaties

·       Energiebesparend

 

Waarom Muis Akoestiek?

Hier bij Muis Akoestiek geven wij u het beste deskundige advies voor akoestische projecten. Onze adviseurs zorgen voor een unieke uitstraling van uw woon-, werk- of leefruimte. Daarnaast zijn wij een van de weinige aanbieders van BASWAphon producten. Wij kunnen uw geluidscomfort verbeteren door het plaatsen van akoestische wandpanelen, schilderijen en fotopanelen. Deze producten zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor een aangename akoestiek in plekken zoals theaters, bibliotheken, zwembaden, kantoorpanden of gewoon bij u thuis.

 

Bel mij terug.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring