BASWAphon akoestisch pleistersysteem bij Muis Akoestiek BV.

Wenst u een afdoende oplossing voor een akoestisch probleem?

Als u hinderlijke nagalm en ongewenste echo’s wilt terugdringen is BASWAphon, een akoestisch pleister systeem uit Zwitserland, de oplossing. Als specialist in akoestische oplossingen en enige vertegenwoordiger van BASWAphon staat Muis Akoestiek klaar om u van dienst te zijn.

Onze producten

Met BASWAphon wordt er naadloos afgewerkt met een rijke en luxe uitstraling. Het is zowel op vlakke, ongelijke als op gebogen oppervlakten toepasbaar. Op langere termijn is er geen risico op vuilafzetting, vlekken of strepen. BASWAphon kent 3 productsoorten. Deze zijn:

  • Classic, bestaat uit plafondplaten gevuld met een unieke samenstelling van glaswol.
  • Fine, is snel inzetbaar door dat het slechts één pleisterafwerking kent. Verder is het duurzaam, reinigbaar en hernieuwbaar.
  • Cool, is te combineren met een verwarming of koelingsysteem. U hebt geen last van hinderlijke bundels luchtstroom.

Fine en classic afwerking zijn in alle kleuren mogelijk en hebben een fijne oppervlaktestructuur.

Meer over Muis Akoestiek

Muis Akoestiek is de enige vertegenwoordiger van BASWAphon in Nederland en specialist op het gebied van akoestiek. Wij hebben daarom alle benodigde kennis opgedaan om bij alle akoestische problemen een oplossing te bieden. Bij ons kunt u terecht voor advies op maat en het uitvoeren/plaatsen van akoestische plafonds. Vele gebouwen zijn intussen voorzien van onze akoestische plafonds.

Bel mij terug.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring