Cera Leuven.

Kantoren

Honderd jaar na de bouw van de ‘Volksbank van Leuven’ in de Muntstraat, keert de financiële coöperatie Cera terug naar haar roots, in het hart van de historische studentenstad Leuven (BE).

Bij binnenkomst voelen gasten zich direct welkom. In de open en monumentale ruimte is veel gebruik gemaakt van natuurlijk licht. Er komt een aangename en gelijkmatige warmte of koeling je tegemoet bij het betreden van de ruimte door het gebruik van het geluidsabsorberend akoestisch BASWAphon Cool plafond in combinatie met een geothermische pomp. De akoestische en thermische functies van het plafond zijn volledig verborgen in de microporeuze marmerzandafwerking. Dit draagt bij aan het behouden van het monumentale karakter van de ruimte.

De hoge energieprestaties (79 W/m² bij koeling en 117 W/m² bij verwarming) en de uitstekende breedbandige geluidsabsorptie bieden een maximaal comfort voor werknemers en gasten. Door het zeer lage energieverbruik past BASWA Cool tevens perfect in de duurzame filosofie dat dit bedrijf nastreeft.

Lees hier meer over BASWAphon Cool.

Start uw project.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring